Modele flokesh te leshuara per nuse
Posted on: février 19, 2019, by : admin

Ne fushën e modeleve te flokëve për Nutilisez mundësit janě me te vërtet te shumta. Ekspertet e coiffure për Nutilisez propozojnë vazhdimisht IDE frymëzuar nga Trendet e Reja ne te Errësira Boten. MODELE me flokë te lëshuara, te mbledhura dhe gjysme te mbledhura, MODELE Boho-chic dhe me regarde tradicional. Modelet e flokëve për Nutilisez me elegante janě ATO te mbledhur me Topuz APO te fiksuara ne pjesën Qendrore APO lart ne Koke. Nuset me flokë te drejta te cilat Kane balluke Mund te bëjnë një modelim flokësh me kurore Bizhu APO fashe prej tyli. Nëse preferoni insertet me Lule Mund te kërkoni qe TI vendosni ATO ne pjesën e Pasme te kokës, TI gërshetoni flokët me Lule ose thjesht te vendosni një kapëse me Lule ne njërën ane te kokës. Modelet e flokëve te drejta NUK janě shume te preferuara nga nuset, ATO dëshirojnë me se shumti MODELE me onde te mëdha APO te Vogla. Por nëse keni vendosur te mbani flokët e lëshuar atëherë synoni për aksesoret ne flokë ne njërën ane te kokës, një Lule, kapëse ETJ për një pamje Shik. Modelet e flokëve Grek Mund te realizohen ne mënyra te ndryshme Duke Nisur nga topuzi i Cili Mund te fiksohet ne bazën e kokës APO Edhe me lArte.

TUFA flokësh te lënë te lira Mund te zbukurohen me onde APO me një kurorë. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Modelet e flokëve për Nutilisez si perëndeshë greke janě me te sofistikuarat dhe këshillohen për ATO qe Kane zgjedhur një fustan nuseje ne stilin e viteve 70 `APO Boho-chic. Ne këtë Rast preferoni flokë me onde sepse flokët e drejte NUK përshtaten bukur me këtë Stil. Zbukuroni ruiner e flokëve me DISA gërsheta APO lërini flokët tërësisht te lëshuar dhe vendosni një kurorë ne balle. 2. [Mund të pëlqeni: nga € 199/Personi-All Inclusive, 7 nete/8 dite KORFUZ!] Modelet e flokëve me gërshet Modelet e flokëve te nuseve te mbledhura lart janě një Klasik qe NUK perëndojnë kurrë qe Gjithmonë janě bashkuar një Stili te sofistikuar dhe shume elegant.